Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

POMIVALNI STROJ CANDY CDI 2DS52

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 402358
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Candy predstavlja vgradni pomivalni stroj CDI 2DS52 z zmogljivostjo 15 pogrinjkov. Izbirate lahko med 9 programi, ki vam omogočajo fleksibilnost glede količine in stopnje umazanosti posode, ki jo želite pomiti. Za do 6 pogrinjkov lahko izberete Hitri 24 minutni program, ki je namenjen pomivanju posode takoj po obroku. Za večjo količino posode pa je na voljo tudi kratki 59 minutni program. Program ECO-BIO, ki poteka pri 45 °C, vam zagotavlja prihranke pri porabi energije in je primeren za pomivanje običajno umazane posode. Za pomivanje zelo umazane posode pa lahko izberete Higienski program, ki poteka pri temperaturi med 65 in 75 °C. Na voljo je tudi program za čiščenje pomivalnega stroja, ki poteka pri 70 °C in poskrbi, da se odstranijo bakterije v notranjosti in da ne prihaja do neprijetnih vonjav. Z Easy Click sistemom, je zgornja košara lahko nastavljiva po višini tudi pri polni obremenitvi. Tehnologija Smart Touch poleg klasičnega načina omogoča nov način upravljanja pomivalnega stroja. Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi App, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko NFC sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pomivanja posode.
379,99€ 334,39€
DODAJ V
Ne spreglejte

Ob nakupu pomivalnih strojev Candy – darilo!

Ob nakupu pomivalnih strojev Candy prejmite DARILO - promocijski komplet čistilnih in vzdrževalnih sredstev za pomivalni stroj. Za prejem brezplačnega darila, najkasneje 20 dni po nakupu, na naslov Candy Hoover d.o.o., Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, pošljite kopijo računa in dopišite svoj naslov. Darilo boste prejeli po pošti, na naslov dopisan na kopiji računa. Promocija traja od 1.8.2019 do 31.8.2019 oz do razdelitve daril. 


Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

A+++
energijski razred
15
število pogrinjkov
9
število programov
6
število temperatur

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni
Energijski razred
A++
Število pogrinjkov
15
Poraba energije / leto
273 kWh
Poraba vode
10 l
Glasnost
43 dB
Vrsta pomivalnega stroja
vgradni
Število programov
9
Različne temperature
6
Aqua lock zaščita pred izlivom vode
da
Nastavljiva zgornja košara
da
Zamik vklopa
da
Opozorilna lučka za sol
da
Opozorilna lučka za tekočino za lesk
ne
Dimenzije (v/š/g)
82 x 59,8 x 55 cm
Garancijska doba v letih
2