Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

PRALNI STROJ CANDY BWM 148 PH7/1 Bianca

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 391598
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Pralni stroj ima inverter motor, ki ima daljšo življenjsko dobo in nov način upravljanja – Smart Ring. S funkcijo Zoom in Power Jet+ lahko najboljše rezultate pranja dosežete v zgolj 59 minutah, in to na vseh vrstah tkanin. Edinstveni zaslon Smart Ring omogoča, da združite osem programov, ki jih najpogosteje uporabljate, s štirimi najuporabnejšimi možnostmi in tako dobite širok razpon rešitev. S funkcijo Zoom lahko Bianca v manj kot eni uri doseže najboljše rezultate pranja vseh vrst tkanin pri vsakem programu. Ko vklopite funkcijo Zoom, ekskluzivni sistem Mix Power Jet+ pralno sredstvo pod pritiskom vbrizga neposredno v tkanino in skupaj z zmogljivejšim grelcem ter najnovejšo elektroniko zagotovi najboljše rezultate pranja v kratkem času. Za bombažno in sintetično perilo ter perilo z mešano sestavo. Poleg klasičnega upravljanja ima pralni stroj novi način dodatnega upravljanja na daljavo s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija preko WiFi povezave. Glavne funkcije, na voljo v okviru aplikacije Candy Simply-Fi. Aplikacija simply-Fi dodatno omogoča, da stroj dodatno upravljate tudi tako, da se z njim pogovarjate (možnost na voljo le v angleškem jeziku). KG detektor, v prvih minutah pranja stehta dejansko količino perila v bobnu. Na osnovi tega podatka določi točen čas pranja ter tako prilagodi čas do konca programa. Strah o veliki zmogljivosti je tako odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj. Pralni stroj ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji. S pomočjo te možnosti lahko izbirate med tremi intenzivnostmi pranja glede na to kakšno perilo perete. Možnost je na voljo samo pri nekaterih programih.
449,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

do8 kgkg
zmogljivost pranja
1400 vrtlj./min
obr./min. obrati ožemanja
A++++
energijski razred
Zmogljivost pranja
8 kg
Poraba energije
0,54 kWh
Razred učinkovitosti ožemanja
A
Največja hitrost ožemanja
1400 vrtlj./min
Glasnost
77 dB
Energijski razred
A+++
Razred učinkovitosti pranja
A
Čistilne naprave, rezervoarji
da
Elektronski nadzor
da
Kratki program
da
Nastavitev temperature
prednastavljene možnosti izbire temperature pranja
Izklop ožemanja
da
Samodejno zmanjšanje porabe
da
Nastavitev hitrosti ožemanja
da
Dimenzije (v/š/g)
85 x 60 x 52 cm
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Prikaz časa do konca programa
da
Program za polovično količino perila
ne
Način polnjenja
polnjenje spredaj
Poraba vode v enem letu
9850 l

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni