Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PEČICA CANDY FCPK 626 XL

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 235658
Predvidena dostava: 7 delovnih dni
Samostojna pirolitična ventilacijska pečica Candy FCPK 626 XL s prostornino 70 litrov omogoča 9 načinov delovanja. Nudi udobje pri uporabi in vzdrževanju, saj je opremljena z dvojnim sistemom čiščenja. Pirolitično čiščenje je primerno za čiščenje zmerno ali zelo umazane pečice. Sistem čiščenja Aqua Activa, ki je energijsko učinkovitejši, pa deluje na osnovi pare, s pomočjo katere lažje odstranite maščobo in ostanke hrane s površin v notranjosti pečice. Trojno zastekljena vrata zagotavljajo zmerno temperaturo na zunanji strani vrat tudi med postopkom pirolitičnega čiščenja, ki poteka pri 500 stopinjah Celzija. Upravljanje z vmesnikom na dotik in z vgreznima gumboma. Pečica je opremljena s pekačem, mrežo ter teleskopskimi vodili. Uvršča se v energijski razred A.
399,99€
DODAJ V
Ne spreglejte

Candy podaljšano jamstvo 2 + 3 leta.

Podaljšano jamstvo je promocijske narave in ga podjetje Candy Hoover d.o.o. omogoča pri nakupih opravljenih v obdobju od 1.11.2017 do vključno 31.12.2018. Podaljšano jamstvo se uveljavi na način, da se kupec v roku 30 dni po opravljenem nakupu artikla na spletni strani www.candy.si/jamstvo oziroma www.hoover.si/jamstvo prijavi v sistem podaljšanega jamstva. Več o podaljšanem jamstvu.

Trajanje podaljšanega jamstva se razlikuje glede na izbrani artikel, in sicer:

- za izbrane pralne stroje, pralno sušilne stroje, sušilne stroje in pomivalne stroje blagovne znamke Candy traja še 16 mesecev po poteku splošne garancije;
- za izbrane vgradne aparate in hladilnike blagovne znamke Candy traja še 3 leta po poteku splošne garancije;
- za izbrane aparate bele tehnike in sesalnike blagovne znamke Hoover traja še 3 leta po poteku splošne garancije.


Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trga dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

70 llit
prostornina pečice
A+
energijski razred

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni
Neto prostornina pečice
70 l
Gril
da
Garancijska doba v letih
2
Vgradne dimenzije aparata (v/š/g)
595 x 595 x 567 mm
Ventilatorsko pečenje
da
Barva
inox
Vrste pečenja
spodnje in zgornje gretje z ventilatorjem in brez, spodnje gretje z ventilatorjem, žar z ventilatorjem in brez, super žar
Zasteklitev vrat
trojna
Upravljanje
elektronsko
Energijski razred
A
Poraba energije na cikel/klasično pečenje
0,87 kWh
Poraba energije na cikel/ventilatorsko pečenje
0,82 kWh