Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PLOŠČA BOSCH PUE645BB2E

Blagovna znamka: BOSCH
Šifra izdelka: 117052
Predvidena dostava: 7 delovnih dni
Z indukcijsko kuhalno ploščo PUE645BB2E boste kuhali hitro, varno in čisto pri majhni porabi energije. S to novo upravljalno ploščo lahko preprosto uravnavate želena kuhališča. Preprosto izberite stopnjo moči, ki jo potrebujete. Z novima funkcijama QuickStart in ReStart pa je kuhanje zdaj še bolj enostavno. Izboljšana funkcija PowerBoost indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za pospešitev procesa kuhanja. Zdaj lahko 2 litra vode na primer zavrete skoraj trikrat hitreje kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.
399,99€ 339,99€
DODAJ V
Ne spreglejte

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let.

Ob nakupu vgradnega kuhinjskega aparata Bosch v obdobju od 15.9.2018 do 15.1.2019 in njegovi registraciji v 30 dneh od datuma nakupa vam Bosch podarja 5-letno garancijo. Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je registracija aparata v roku 30 dni od datuma nakupa na www.bosch-home.si in tiskanje certifikata.

Skupine aparatov Bosch za katere velja prodajna akcija: vgradne pečice in vgradne mikrovalovne pečice, vgradni predali, kuhalne plošče, kuhinjske nape, vgradni avtomat za kavo, vgradni pomivalni stroji, vgradni hladilniki in zamrzovalniki, vgradni pralni stroj, vgradni pralno-sušilni stroj.

Več o prodajni akciji "Bosch podarja: 5 brezskrbnih let."

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni
Vrsta kuhališča
4 x indukcija
Upravljanje
elektronsko
Termična varovala
da
Varnostni izklop
da
Dimenzije vgradne odprtine (v/š/g)
55 x 560 x 490 mm
Dimenzije (v/š/g)
55 x 583 x 513 mm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2