Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

GRABLJE EFEKT PRO 36

Blagovna znamka: EFEKT
Šifra izdelka: 69555
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
EFEKT Pro 36 grablje so namenjene za najbolj zahtevne materiale, kamenje, zemljo, kompost. Zelo primerne za profesionalno uporabo. Spodnji zajemalni del izdelka je zgrajen iz najboljšega materiala HARDOX, ki je znan po visoki trdoti in žilavosti. HARDOX je zelo kvalitetno Švedsko borovo jeklo, ki se ga uporablja za žlice bagerjev, traktorjev, plugov… Ergonomski ročaj je sestavljen iz premium aluminij droga, ki ga odlikuje visoka trdnost, nizka teža, ter uporabniku naravnana oblika. Zaradi posebne oblike zajemalke, lahko zajemamo več materiala.
29,99 EUR 24,89 EUR
DODAJ V
Vrsta orodja
grablje

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene