Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ČISTILNA NAPRAVA ZAGOŽEN VODOVOD IN KANALIZACIJ AQUAmax 2-5 PE-SBR

AQUAmax ® mala komunalna čistilna naprava. Neslišno in povsem avtomatizirano delovanje, brez dodajanja bioloških in kemičnih preparatov. Ponoči in ob vaši odsotnosti se čistilna naprava samodejno preklopi na varčevalni način. Z izvlečnim modulom je omogočeno servisiranje brez praznjenja prekatov. Velik volumen usedalnika naprave zagotavlja daljši cikel med praznjenji, kar pomeni nižje stroške vzdrževanja. Delovanje naprave je možno spremljati preko mobilnega telefona. Majhna teža izdelka omogoča enostavno in hitro manipulacijo. Zagotovljena vodotesnost. Čistilna naprava je primerna tudi za vgradnjo pod povozne površine. Izdelek izdelan v skladu s standardom EN 12566-3 in je uvrščen na seznam tipskih malih komunalnih čistilnih naprav Gospodarske zbornice Slovenje. Za čistilno napravo je možno pridobiti občinske subvencije. Tehnične značilnosti: tehnologije izdelave ohišja – rotacijsko litje (ROTOMOULDING), material in barva ohišja – polietilen, bela, material in barva pokrova –polietilen, zelena, dimenzije revizijske odprtine – DN 625, način čiščenja - SBR, DN vtoka / iztoka – 160.
4.914,32 €
Barva
bela
Premer
2100 mm
Širina
1750 mm
Dolžina
2160 mm
Material
polietilen (PE)
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene