Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

BLURAY PREDVAJALNIK SONY BDPS1700B.EC1

Najnovejše filme Blu-ray Disc si oglejte v sliki polne visoke ločljivosti, ki je precej globlja in jasnejša kot pri DVD-jih. BDP-S1700 kakovost DVD-jev standardne ločljivosti približa ločljivosti HD, zato si najljubše filme lahko ogledate v neverjetno podrobni sliki. TRILUMINOS zagotavlja živahne barve - Odkrijte pristne barve in odtenke. Tehnologija TRILUMINOS omogoča širši vidni barvni spekter za pristnejše barvne odtenke in teksture. Živahni odtenki rdeče, vodne modre in smaragdno zelene, ki jih je težko reproducirati, so prikazani čudovito, tako da so morje in pokrajine videti živahnejši. Tudi obrazi so videti bolje, saj so kožni odtenki reproducirani pristnejše. Grafični uporabniški vmesnik je hiter in intuitiven - Z grafičnim uporabniškim vmesnikom lahko hitro in enostavno najdete aplikacije in funkcije. Vsebine na TV-zaslonu izbirajte s ploščami za enostavno pomikanje – vsebine so razdeljene na predstavljene aplikacije na eni strani in najljubše aplikacije na drugi. Vseje lepo urejeno in pripravljeno na hiter vklop. Podpora za številne kodeke za več možnosti gledanja - Prek povezave DLNA lahko enostavneje predvajate videoposnetke, glasbo in fotografije na pomnilnikih USB ali v strežniku domačega omrežja brez težav zaradi formatov. Naši najnovejši predvajalniki Blu-ray Disc podpirajo 26 % več kombinacij kodekov za videoposnetke, vsebnike in zvok kot prejšnji modeli, vključno z datotekami .mkv in zvokom visoke ločljivosti.
104,99 €
+ -
V košarico
Podprti mediji
cd-R, CD-RW, DVD-R,DVD+RW, DVD+R, DVD, CD, BD-R, BD-RE, BD-ROM
Podprti formati
JPEG, MP3, AAC, WMA, AVDIO CD-R/RW, Super VCD, DivX
Video sistem
PAL/NTSC
Video izhodi
Izhod HDMI (1 zadaj), koaksialni digitalni zvočni izhod (1 zadaj)
Video vhodi
vhod USB (1 spredaj), ethernetni priključek (1 zadaj)
Avdio izhodi
digitalni koaksialni, analogni stereo
Avdio vhodi
usb
Avdio sistem
Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
Podpora za podnapise
da
Daljinski upravljalnik
DA
Dimenzije (v/š/g)
230 x 39 x 194 cm
Teža
0,8 kg
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
LOREX D.O.O. LJUBLJANA STEGNE 33, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene