Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA MITSUBISHI ELECTRIC MUZ-SF25VE - zunanja enota

Blagovna znamka: MITSUBISHI ELECTRIC
Šifra izdelka: 791483
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Zunanja enota klimatske naprave MSZ-SF25VE. Nakup možen samo v kompletu z notranjo enoto (oglejte si notranjo enoto na številki izdelka: 791481). Cena ne velja za komplet!
535,00 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Klimatska naprava je na voljo v kompletu notranje in zunanje enote.

Klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC SF25VE je na voljo le v kompletu zunanje in notranje enote. V košarico dodajte zunanjo in notranjo enoto - kliknite TUKAJ

Hladilna moč
2,5 kW
Grelna moč
3,2 kW
Poraba energije pri hlajenju
116 kW
Poraba energije pri gretju
764 kW
Pretok zraka
210-618/210-546 m3
Glasnost
58 dB
Dimenzije (v/š/g)
800 x 550 x 285 mm
Teža
31 kg
Energijski razred
A+
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Koeficient učinkovitosti
4,4
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R410, GWP1,975

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene