Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

ORGANSKO GNOJILO HOMEOGARDEN Organski vrt, 4kg

Blagovna znamka: HOMEOGARDEN
Šifra izdelka: 787758
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi izboljševalci mikorizo in leonarditom. Gnojilo se uporablja na vseh vrstah vrtnih in sadnih rastlin. Je 5-kratni naravni koncentrat 3 v 1 za vrt, sadovnjak in kompostiranje. Naravno, biološko in trajnostno prehranjuje rastline, povečuje zdrav domač pridelek in povečuje tvorbo humusa. Zadostuje za 100 m2 površine oziroma 800 litrov zemlje ali komposta. Kdaj uporabljamo: marca pred setvijo ali sajenjem, od maja do junija za dognojevanje po potrebi, od oktobra do novembra za letno trajnostno založno gnojenje.
9,89 EUR 2,47 EUR/1kg
DODAJ V
Namembnost
za vrt in sadno drevje
Teža
4 kg
Tip pripravka
gnojilo

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene