Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KABINA ZA PRHANJE ROLTECHNIK Marocco Neo 900x900

Blagovna znamka: ROLTECHNIK
Šifra izdelka: 615472
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Kabina Marocco Neo je masažna polkrožna kabina s prostostoječo kadjo. Vsebuje 6 masažnih šob, elektronskim upravljanjem, tuš set, stropni tuš, radio in osvetlitev. Kabina je izdelana iz 4 mm kaljenega rauch stekla in srebrnih brill profilov. Zadnji steni kabine sta v barvi Smoke Glas.
489,99 EUR
DODAJ V
Oblika kabine
polkrožna
Dimenzije kabine (v/š/g)
215 x 90 x 90 cm
Steklo kabine
kaljeno, rauch
Material kadi za prhanje
akril
Oblika kadi za prhanje
polkrožna
Barva
silver

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene