Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

LETVENA PODLAGA DORMEO Silver Flex 200 x 100

Blagovna znamka: DORMEO
Šifra izdelka: 309641
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Letvena podlaga z možnostjo dviga vzglavja za ustrezno udobje vašega telesa med spanjem. S 5 nastavljivimi letvami si enostavno prilagajate podporo v ledvenem delu, z 12 višinskimi stopnjami pa si sami nastavite še najudobnejšo pozicijo vzglavnega dela. Letvena podlaga Dormeo Silver flex je izdelana iz 28 prožnih vzmetnih letvic iz brezovega lesa, ki so s pomočjo prožnih gumijastih kapic vpete v leseni okvir iz bukovega ali brezovega lesa. Letvice so srebrne barve in imajo številne prednosti za vaše ležišče in udoben spanec: omogočajo večje udobje, dodatno prožnost in ergonomski položaj telesa med spanjem, omogočajo nastavitev podpore v ledvenem predelu, omogočajo enakomerno razporejeno obremenitev za optimalen spalni položaj, omogočajo stalno kroženje zraka in s tem zagotavljajo dobro prezračevanje ležišča ter odvajanje vlage in podaljšujejo življenjsko dobo ležišča.
159,90 EUR
DODAJ V
Dimenzije (v/š/d)
6 x 100 x 200 cm
Nastavljiv vzglavni del
da
Garancijska doba v letih
2
Nastavljiv vznožni del
ne

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene