Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

FASADA WEBER webertherm Demit Original z Demit Original EPS 039 izolacijsko ploščo, 18 cm

  • Blagovna znamka: WEBER
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 563020
EPS-F original izolacijska plošča s preklopom in razbremenilnimi zarezami v rastru 10 x 10 cm, ki premoščajo površinske napetosti, dimenzijsko stabilizirajo ploščo, zmanjšujejo prosevanje plošč, zmanjšujejo možnost nastanka razpok, preprečujejo nastanek toplotnih mostov med ploščami, podaljšujejo življenjsko dobo fasadnega sistema. Sestavni del fasadnega sistema webertherm Demit Original, z eno najdaljših tradicij v Sloveniji. Standardna toplotna izolativnost (?=0,039) in debelina za EKO Sklad 17 cm.
Material
EPS-F z razbremenilnimi zarezami in preklopom
Debelina fasade
180 mm
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene