Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SREDSTVO ZA NEGO RASTLIN BIO PLANTELLA Natur, 500 ml

Bio Plantella Natur je naravni pripravek z izvlečkom skrbno izbrane njivske preslice, izjemno bogate s silicijem, kalcijem in kobaltom ter optimalno vsebnostjo drugih mineralov in vitamina E. Silicijeva kislina utrjuje celične stene rastlin, ki tako postanejo odpornejše, žveplove spojine pa rastlino krepijo. Zaradi visoke vsebnosti silicija, kalcija in kobalta ter drugih mineralov je njivska preslica sicer dobro poznana kot odlično sredstvo za krepitev sadnega drevja, vrtnin in okrasnih rastlin. Z izborom pravih rastlin in pravilno formulo je tak učinek toliko večji.
8,19 € 16,38 €/1l
+ -
V košarico
Namembnost
za zaščito rastlin
Volumen
0,5 l
Tip pripravka
sredstvo za nego in zaščito rastlin
Kontaktni naslov
UNICHEM D.O.O. SINJA GORICA 2, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene