Mercator Spletna trgovina

Narava ima v naših življenjih zelo pomembno vlogo. K njej se vračamo znova in znova, da nas napolni, poveže in nam vlije novo energijo.

V zadnjih mesecih se je marsikaj spremenilo – posvojili smo mnoge nove navade, da ohranjamo zdravje sebe in svoje družine. Narava pa to počne že od nekdaj – vedno najde način, kako se obnoviti. Moč sončnih žarkov, toplih vrelcev in valov morja je neverjetna! In prav to je bil navdih za novo družino Beko izdelkov.

Beko je kot prvi na trgu razvil inovativno družino izdelkov HygieneShield, ki s pomočjo UV svetlobe in visoke temperature uničuje bakterije in viruse. V razkuževalni omarici, sušilnem stroju in hladilniku so ujeti sončni žarki, ki bakterije in viruse uničujejo s pomočjo UV tehnologije. V pralnem stroju za temeljito čiščenje poskrbi toplota sonca, v pomivalnem stroju pa posodo razkužujeta visoka temperatura in moč valov. V pečici je zajeta para, prežeta z močjo termalnih vrelcev, ki razkuži površine pakirane hrane in kuhinjskih pripomočkov.

Več o Beko napravah HygieneShield TUKAJ. Oglejte si video TUKAJIzbrani izdelki HygieneShield na voljo tudi v M Tehniki in Spletni trgovini M Tehnika TUKAJ


Nazaj